Remoteservicemodule Raster

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Raster Products heeft zijn Ewon 4000-serie voor remote-monitoringapplicaties onder meer gericht op het water- of energiesegment. Een Ewon-module heeft een Ethernet-poort, seriële poort en een modem in een aluminium Din-rail-monteerbare behuizing. De compacte industriële behuizing maakt hem geschikt voor toepassingen met weinig ruimte.

De Ewon heeft een webserver en de mogelijkheid tot het loggen van data uit een besturing. Daarnaast is er alarmmanagement. Hij biedt mogelijkheden voor verbindingen zoals ADSL, Edge, GPRS, GSM, ISDN en PSTN. Voor situaties waarbij er continue verbindingen aanwezig zijn met bijvoorbeeld internet of een GPRS-netwerk biedt Ewon de mogelijkheid van het toepassen van VPN om de installatie veilig te houden. Ewon heeft geïntegreerde protocollen voor onder meer Omron-, Rockwell-, Schneider Electric- en Siemens- besturingen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen