Q-Sys verhuisd naar nieuw pand

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe adres van Q-Sys is Grasbeemd 15b, 5705 DE Helmond. De specialist in motion control maakt in zijn geheel de overstap, dus inclusief ontwerp-, bouw- en kwalificatietakken. Q-Sys is in 2007 opgericht om klanten specifieke motion- en positioneringssystemen te kunnen bieden voor veeleisende toepassingen. Het splitste zich af van Anorad toen dat Amerikaanse bedrijf uit de markt voor maatontwikkeling stapte.

Na zes jaar de faciliteiten te hebben gedeeld met NTS-Botech, zorgde de continue groei van beide bedrijven ervoor dat het tijd werd om te verhuizen. ’Hiermee is een werkomgeving gecreëerd die nodig is voor een steeds groter scala van systemen, zowel klantspecifieke systemen op maat als een assortiment van meer standaard producten voor eenvoudiger toepassingen‘, schrijft Q-Sys in een persbericht. ’De banden met NTS-Botech blijven sterk en de twee bedrijven zullen blijven samenwerken, met name in het gebruik van precieze granietonderdelen.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.