PTC-specialisten voegen kennis samen

Alexander Pil
29 mei 2013

Het Nederlandse GPO Solutions en het Belgische Savaco, de enige Platinum- en Windchill PLM Preferred-partners van PTC in de Benelux, gaan intensief samenwerken. Het PTC-productportfolio groeit hard. Om nu en in de toekomst aan alle vragen van klanten te kunnen blijven voldoen, is een breed aanbod aan resources en kennis noodzakelijk, vinden de twee bedrijven. Sowieso zijn veel bedrijven actief in zowel België als Nederland. Er is daarom vanaf nu één aanspreekpunt voor bedrijven met vestigingen beide landen.

De belangrijkste reden van de krachtenbundeling is kennisdeling. Samen vormen GPO en Savaco de grootste pool van Creo- en Windchill certified-experts in de Benelux. Daarnaast biedt GPO vanaf nu ook alle Creo Elements/Direct-software en -diensten aan. En kunnen Nederlandse bedrijven gebruikmaken van de kennis en support van Savaco ICT Infrastructure Solutions voor ondersteuning en realisatie van ICT-infrastructuur. Tenslotte moet de afstemming tussen GPO en Savaco rond kennisopbouw binnen de verschillende PTC Creo Parametric-modules en -apps leiden tot een nog snellere en betere service.

’Gezamenlijk hebben wij al diverse projecten succesvol uitgevoerd‘, zegt GPO-directeur Guy van Kooyk. ’Er is veel vertrouwen tussen het management en de medewerkers van beide partijen. Via PLM Elite en het PTC Inner Circle Program wordt ook samengewerkt met andere toonaangevende PTC-partners in Europa, de VS en China. Als relatief kleine partners staan we sterk tussen de grote reuzen.‘