PTC neemt SLM-specialist Servigistics over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

PTC kondigt de overname aan van Servigistics, een Amerikaanse softwareontwikkelaar voor service lifecycle management (SLM). Met de deal is een bedrag van bijna 220 miljoen dollar gemoeid. Het is de bedoeling de overname nog deze maand af te ronden.

Met Servigitics versterkt PTC zijn bestaande portfolio aan SLM-oplossingen. Dit pakket bestaat uit software op het gebied van garantie- en contractmanagement, onderdelenbeschrijvingen en technische informatie, en de mobiele toegang tot deze informatie. Servigistics geldt als specialist op aanvullende terreinen zoals onderdelenbeheer, management en pricing, buitendienstmanagement, retour- en onderhoudsbeheer en het beheer van onderhouds- en serviceknowhow. Met Servigistics biedt PTC realtime, single-view SLM-oplossingen. Hiermee kunnen hiaten of tekortkomingen in onderhouds- en service-aspecten worden geïdentificeerd.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.