Precisiebeurs trekt 10 procent meer bezoekers

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Eind november verwelkomde de Precisiebeurs 3581 bezoekers. Dat is ruim 10 procent meer dan de 3200 van vorig jaar. Ook het exposantenaanbod steeg. Op 28 en 29 november boden 260 bedrijven hun producten en diensten aan, 35 meer dan vorig jaar. Opvallend is dat ongeveer 11 procent van de bezoekers uit het buitenland kwam. Door de extra promotiecampagne in Duitsland steeg het aantal Duitse bezoekers zelfs met 50 procent.

Op de Precisiebeurs was een grote delegatie van Cern. Het onderzoeksproject presenteerde zich aan het Nederlandse bedrijfsleven. Nederland draagt elk jaar 39 miljoen euro bij aan Cern. Het is de bedoeling dat een groot deel van dat geld terugvloeit naar de Nederlandse industrie. In de praktijk komt daar weinig van terecht. Via een serie lezingen en een matchmakingsessie informeerde de delegatie geïnteresseerde mkb‘ers over de mogelijkheden voor business bij Cern.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.