Precisiebeurs en Vakbeurs Kunststoffen 2020 geannuleerd

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Precisiebeurs en de Vakbeurs Kunststoffen gaan dit jaar niet door. Dit is besloten na overleg met de achterban van Mikrocentrum. De Precisiebeurs stond gepland op 18 en 19 november en de Vakbeurs Kunststoffen op 2 en 3 december, beiden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het geplande congres van Euspen, de Special Interest Group Meeting on Precision Motion Systems & Control, gaat wel door en wordt omgezet naar een digitaal event op 17 en 18 november.

Via enquêtes onder de bezoekers, belrondes onder de exposanten en vele, additionele contacten heeft Mikrocentrum in deze coronatijd continu de meningen en adviezen van exposanten, bezoekers en samenwerkingspartners gepolst. ‘Als organisatie hebben we samen met de Brabanthallen verregaande maatregelen genomen om deze vakbeurzen veilig te organiseren’, zegt Mikrocentrum-directeur Geert Hellings. ‘Dit was ook bevestigd door de Veiligheidsregio. Het vraagt vele extra inspanningen en investeringen van alle betrokkenen. Dat doen we samen. Zo komen we ook samen tot het besluit om deze vakbeurzen in 2020 niet door te laten gaan. De op 13 oktober door het kabinet aangekondigde gedeeltelijke lockdown met een oproep tot het verminderen van reisbewegingen en het beperken van contacten voor tenminste de komende vier weken, versterken en bevestigen het besluit.’

Mikrocentrum start binnenkort met de voorbereidingen van de komende edities en ontwikkelt extra (digitale) alternatieven gedurende het jaar om ontmoeten en ondernemen ook in deze tijd te faciliteren. De Vakbeurs Kunststoffen vindt volgend jaar in september plaats, de Precisiebeurs in november.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen