PM lijft Brandt FMI in

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

PM-Group, de holding van onder meer PM-Bearings, heeft deze week de activiteiten van Brandt FMI overgenomen. De toeleverancier van fijnmechanische componenten zat recent in financieel zwaar weer waardoor het in de problemen kwam. Met hulp van en koppeling met PM ziet Brandt de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

De belangrijkste beweegreden voor overname vanuit PM waren de ultraprecisiecompetenties van Brandt, iets waar de groep al langer naar op zoek was. Verder onderstrepen de actuele activiteiten van Brandt in de luchtvaart, defensie, halfgeleiders en ruimtevaart de strategie van PM om uit te groeien tot een hoogwaardige toeleverancier in de ultrafijnmechanica.

De naam Brandt FMI zal veranderen in PM-Precision, waardoor het bedrijf verder kan uitgroeien tot een PM-businessunit voor fijnmechanica.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.