PLM-platform Dassault naar 2011-versie

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Dassault Systèmes introduceert een nieuwe versie van zijn V6-platform voor productlevenscyclusbeheer. V6R2011x introduceert nieuwe applicaties, een online platform, universele services en een compleet nieuwe zoektechnologie.

Met de V6-tool kunnen alle betrokken bij een product samenwerken aan de ontwikkeling via 3D-visualisatie. De rijke applicaties van V6R2011x tellen onder andere 479 nieuwe functies en acht nieuwe oplossingen. Daarbij is rekening gehouden met allerlei verschillende stadia van productontwikkeling, van het virtueel ontwerpen met de Cad-software Catia en het simuleren van de productie met Delmia, tot het virtueel testen van producten en systemen met Simulia.

V6R2011x omvat ook een nieuwe versie van Enovia, dat het datamanagement voor zijn rekening neemt en klanten helpt bij het beheren en inkopen of uitbesteden van bedrijfsprocessen. De nieuwe versie van Enovia telt zeven nieuwe producten en 359 nieuwe industriespecifieke functies. Het platform voor het beheren van de productlevenscycli en de samenwerking tussen verschillende partijen is geschikt voor cloud-installatie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen