Piet Mosterd in adviesraad One of A Kind

Alexander Pil
26 januari 2016

One of A Kind Technologies stelt een raad van advies in. Het bedrijf is de afgelopen drie jaar gegroeid van tien naar meer dan vijfenvijftig medewerkers. Ook voor de komende jaren voorziet de directie een sterke groei. De nieuw gevormde adviesraad zal de directie helpen bij het bepalen en behouden van de strategische koers, innovaties en verdere professionalisering van de organisatie. One of A Kind is de moedermaatschappij van Beltech, Crlix, SVC en Vimec.

De adviesraad bestaat uit drie zetels waarvan nu de eerste is ingevuld. Met de benoeming van Piet Mosterd haalt One of A Kind een gevestigde naam en ondernemer aan boord. Mosterd heeft altijd leiding gegeven aan AWL-Techniek en daarmee aan het hoofd gestaan van veranderingen, groei en internationalisering. Hij heeft het bedrijf met 48 medewerkers in 1993 overgenomen. Inmiddels is AWL uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, een wereldwijde leider in geautomatiseerde lasmachines met meer dan 450 mensen werkzaam in Nederland, Tsjechië en China.

Mosterd die eind vorig jaar afscheid nam als AWL-ceo, zegt: ‘Deze ondernemers en hun medewerkers zijn zeer ambitieus en enthousiast. Het is heel uitdagend hierin de juiste balans te vinden, om ervoor te zorgen dat wat in hun hoofden wordt uitgedacht, realiteit wordt.’