Peter Flamang technisch directeur Flanders Make

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Flanders Make, het nieuwe strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, werft Peter Flamang aan als technisch directeur. Vanuit zijn ruime industriële ervaring zal Flamang met het strategisch comité verder vormgeven aan het onderzoek en de innovatie waaraan Flanders Make samenwerkt met Vlaamse grote bedrijven en het mkb actief in de brede maakindustrie. Hij zal ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de internationale onderzoeksstrategie en profilering van Flanders Make.

Peter Flamang is burgerlijk werktuigkundig-elektrotechnisch ingenieur en doctor in de toegepaste wetenschappen. Daarnaast behaalde bij ook een MBA. Hij kan bogen op vijfentwintig jaar industriële ervaring in onderzoek en ontwikkeling en was onder meer actief als vicepresident R&D bij Hansen Transmissions.

Peter Flamang start als technisch directeur bij Flanders Make per februari en zal rapporteren aan de algemeen directeur, Dirk Torfs.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.