Personeelsbestand Punch Powertrain groeit hard

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Vanaf januari heeft Punch Powertrain al vijfenzeventig nieuwe medewerkers aangenomen. Dat meldt de regionale zender TV Limburg. De producent van continu variabele transmissies (CVT‘s) presteert goed in China, maar blijft ook investeren in de Limburgse vestiging; er staan nog vijftig vacatures open in Sint-Truiden waarvan veertig op de ontwikkelafdeling.

De groei bij Punch Powertrain is opvallend omdat het bedrijf drie jaar geleden bijna failliet ging. Twee jaar geleden nam investeringsmaatschappij LRM samen met Gimv en Capricorn een belang van 99,23 procent in de CVT-specialist. ’We zijn ervan overtuigd dat Punch Powertrain in zeer goede handen komt‘, zei Punch-CEO Wim Deblauwe destijds over de deal. ’Onder de vleugels van LRM en nieuwe investeerders zal het zich ten volle kunnen ontwikkelen. Deze transactie is de beste oplossing voor alle betrokken partijen.‘ Dat lijkt bewaarheid te worden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.