PCI Express-gebaseerde dual Gigabit Ethernet-adapter met bypassfunctie

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Portwell introduceert een PCI Express-gebaseerde dual Gigabit Ethernet-adapter met bypassfunctie. De belangrijkste troef van de ABN-262 is de vermindering van netwerkdowntime veroorzaakt door veiligheidsstoringen zoals wormen, virussen en Trojaanse paarden. De adapter is gebaseerd op de Intel 82574L-controller en heeft daarmee een laag stroomverbruik met geavanceerde prestaties en een kleine footprint van 147,3 bij 68,9 milimeter.

De ABN-262 is voorzien van een ingebouwde waakhondtimer met een eenvoudig configureerbare normale of bypassmodus. Ook beschikt de adapter over een softwarematig programmeerbare time-outinstelling. Mocht de stroom uitvallen of het hostsysteem vastlopen, dan is er een controle op de Ethernet-poorten om automatisch te switchen naar niet-bypassmodus.

De ABN-262 heeft on-board leds en een led-pin-out voor de Lan-status, bypassmodus en variabele led-locatie voor systeemintegratie. Het lage profiel maakt de adapter geschikt voor onder meer 1U/2U of 4U servers. De adapter is geschikt voor servergebaseerde toepassingen met hoge overdrachtssnelheid en High Availability (HA), Intrusion Prevention Servers, Intrusion Detection Servers, Wan-optimalisatie, beveiliging en andere missiekritische gateways.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen