Pavarini-producten completeren Rotero-assortiment voor besturingskasten

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Rotero heeft verschillende Texa-producten van Pavarini in het programma opgenomen. Het gaat hierbij om onder meer airconditioningunits, koelunits, lucht-water- en lucht-luchtwarmtewisselaars. De producten zijn vooral geschikt voor het conditioneren van vermogenselektronica in bijvoorbeeld windturbines, grote frequentieregelaars en de automotive-industrie. Ook grote lasersnijmachines, robots, frees- en boormachines, foodprocessingmachines en afvulmachines zijn mogelijke toepassingsgebieden.

Rotero spreekt van een gunstige prijs-prestatieverhouding voor de nieuwe koeloplossingen in zijn assortiment, die voorzien zijn van intelligente elektronica die diverse functies monitoren. Een digitaal display toont de ingestelde temperatuur. Verder beschikt de gebruiker over een onmiddellijke foutdiagnose en schakelt de elektronica de compressor uit wanneer de deur van de kast open is. Dit voorkomt condensatie. Een PLC-interface is optioneel.

De producten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen die zich onder meer onderscheiden door de montagewijze. Zo zijn de Sky- en Ego-koelunits geschikt voor wand- of deurmontage. Hierbij zijn geen extra ondersteunende constructies nodig. De uitvoering Dek is ontwikkeld voor dakmontage. Door de behuizing van roestvaststaal zijn de units ook probleemloos buiten toe te passen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen