Panasonic PV500-visiesysteem

Clara Dorrepaal
Leestijd: 1 minuut

Panasonic biedt het PV500-visiesysteem aan voor maximaal vier monochrome camera‘s. Er zijn drie soorten camera‘s aan te sluiten: van dertigduizend pixels, twee miljoen megapixels en een compacte versie van driehonderdduizend pixels.

De PV500 gebruikt een Risc-processor en twee DSP‘s. De camera‘s zijn geschikt gemaakt voor snelle productieprocessen. Zowel de driehonderdduizend pixel camera als de twee miljoen pixel camera maken gebruik van Panasonics two portion image capturing-technologie. Hierdoor halen de camera‘s snelheden dertigduizend beelden per minuut.

Het PV500-systeem ondersteunt SDHC-geheugenkaarten en biedt een XGA-monitor met een vrije lay-out tot 32 patronen, gigabit ethernet en een connectiechecker. De camera‘s hebben individuele triggers en een zoomfunctie van twee- tot vierhonderd procent.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.