Overname geeft Verhaert meer slagkracht in innovatiedienst

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Verhaert heeft de Academy for Corporate Entrepreneurship (AFCE) overgenomen. Met de toevoeging van dat Duitse, wereldwijd actieve bedrijf verwacht Verhaert zijn klanten nog beter te kunnen helpen om hun innovatiecapaciteit te vergroten.

AFCE helpt organisaties te innoveren en hun ondernemerscapaciteit te vergroten door innovatieteams, e-cursussen, kickbox-, incubatie- en acceleratieprogramma’s op te zetten. Het bedrijf bestaat uit een team van meer dan veertig senior innovatiementoren. Het curriculum is gebaseerd op meer dan tweehonderd online tutorials, cursussen, tools en tests, waarmee de innovatiecapaciteit van hun klanten wordt vergroot en hun baanbrekende ideeën naar voren worden gebracht.

In 2014 werd AFCE opgericht met het idee om het hoge faalpercentage van interne innovatie-initiatieven op zijn kop te zetten. Door op maat gemaakte online lessen te combineren met snelle prototyping en gestructureerde begeleidingsprocessen door experten, creëerde het bedrijf bedrijfsaccelerators en incubatieprogramma’s. AFCE-oprichter Jan Kennedy: ‘De laatste zeven jaar zijn een ongelooflijke reis geweest. We hebben rigoureuze programma’s en cursussen voor intrapreneurship ontwikkeld, en deze getest bij meer dan 35 corporate klanten met teams in meer dan 24 landen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen