Orthocyclisch koper en ver automatiseren

Joost Backus
Leestijd: 5 minuten

In deze terugkerende bijdrage verkent Joost Backus op de vouwfiets bedrijfsterreinen, regio’s, clusters en hun technische bewoners.

De OV9292-site geeft naar industrieterrein De Scheper in Oirschot twee opties: eentje met een reistijd van 1:37 uur en een andere met een reistijd van 2:10 uur. Met fiets en openbaar vervoer blijft het soms toch behelpen in Nederland. Met de auto is het ongeveer vijftig minuten. Maar niet getreurd, je ziet wat van de wereld. Met trein, bus en fiets kom ik nader tot mijn bestemming.

Wijdeven – recentelijk in een nieuws omdat ASML een deel overnam – heeft een heel lange historie. Iets van die traditie proef ik al direct bij binnenkomst. Harold kijkt me aan vanaf kleine vlaggetjes in worstenbroodjes. Hij werkt er nu dertig jaar en viert juist op de dag van mijn komst zijn jubileum.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.