Ordina TA wordt Task24

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Het voormalige Ordina Technical Automation gaat verder als Task24. Gisteren heeft het verzelfstandigde bedrijfsonderdeel de nieuwe naam in een launch party onthuld aan zijn medewerkers. ’De oude en vertrouwde afkorting TA komt erin terug‘, legt marketingmanager Ralf Bus uit. ’De ’s‘ staat voor ’solutions‘, de ’k‘ voor ’knowledge‘ en ’24‘ geeft aan dat ons werk continu doorgaat omdat de wereld ook 24 uur doordraait.‘ De internetsite www.task24.nl is inmiddels in de lucht; de huisstijl en het logo is het bedrijf nog aan het vervolmaken.

TA maakte zich onlangs los van Ordina, omdat er weinig aansluiting was met de activiteiten van de moeder. De directie, onder leiding van Geert Eijkhout, heeft samen met investeringsmaatschappij Gilde het volledige bedrijfsonderdeel overgenomen voor 30 miljoen euro. Het verzelfstandigde Task24 heeft 375 medewerkers. Het hoofdkwartier zit in Rosmalen. Daarnaast zijn er vestigingen in Eindhoven, Leidschendam en Zwolle.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.