Opleidingscentrum Feda krijgt financiële injectie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Stichting Arbeidsmarkt & Opleiding in de Metalektro heeft Feda‘s projectplan voor de Fedacademie goedgekeurd. Volgens Feda krijgt het daarmee een behoorlijke financiële injectie, alhoewel het het exacte bedrag niet wil vrijgeven. ’Dat A+O het plan heeft goedgekeurd en daarmee een bedrag beschikbaar stelt, is natuurlijk geweldig‘, aldus projectmanager Simone van Wilgen. ’De opleiders zijn positief en welwillend; ook zij zien de meerwaarde van het gezamenlijke opleidingsaanbod dat in de Fedacademie tot uiting komt. In 2012 moeten we de bedrijven benaderen én juist nu de mensen het voordeel van ’een leven lang leren‘ laten inzien.‘

De Fedacademie is een samenwerking met Bosch Rexroth, Festo, ISA, ROVC en Siemens. De stichting is een initiatief van de Feda die onder zijn leden peilde of er behoefte was aan een gezamenlijk opleidingsinstituut. Die bleek er te zijn. In juli vorig jaar zetten alle deelnemende partijen een handtekening onder de akte van oprichting. De Fedacademie verzorgt opleidingen op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering, procestechniek en werktuigbouwkunde.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.