Opening eerste deel nieuwe productiefaciliteiten Ebm-papst

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Ebm-papst heeft het eerste gedeelte van zijn nieuwe productiefaciliteiten in het Duitse St. Georgen geopend. Het bedrijf heeft 5 miljoen euro geïnvesteerd in de 3800 vierkante meter grote Hagenmoos-site. De nieuwe faciliteit gaat elektronische componenten bouwen voor productielocaties in Herbolzheim (D) en Hongarije. In februari zijn tachtig medewerkers van het hoofdkantoor in St. Georgen verhuisd naar de nieuwe productiefaciliteit. De vrijgekomen ruimte op het hoofdkantoor wordt op dit moment omgebouwd om de r&d-activiteiten verder uit te breiden.

Nu het eerste gedeelte geopend is, kan Ebm-papst starten met het tweede gedeelte van de uitbereiding. Een investering van 15 miljoen euro zal de productielocatie Hagenmoos verder uitbreiden met nog eens tienduizend vierkante meter. Hiermee wordt de productiecapaciteit binnen de divisies automotive en aandrijftechniek aanzienlijk vergroot. Ook de administratieve en logistieke activiteiten krijgen hierdoor meer ruimte.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.