Ook Brazilië drukt paspoorten met IAI-machine

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Het Veldhovense IAI Industrial Systems mag twee Bookmaster One-systemen leveren voor het personaliseren van Braziliaanse paspoorten. De machines zullen in het tweede kwartaal van volgend jaar worden afgeleverd en geïnstalleerd bij de vestiging van Casa da Moeda do Brasil in Rio de Janeiro.

De IAI-systemen kunnen de paspoorten volledig personaliseren; de documenten gaan kaal de machine in en komen er volledig bedrukt, gepersonaliseerd en gecheckt weer uit. Begin dit jaar maakte IAI bekend dat het een order had ontvangen van het Haarlemse Morpho, een van de belangrijkste producenten van de Nederlandse paspoorten en identiteitskaarten. Daar ging het om twee Bookmaster One-systemen en drie Cardmaster One-machines (voor identiteitskaarten). In augustus volgde een bestelling van twee Bookmaster One-systemen voor het personaliseren van Belgische paspoorten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.