Onze supply base onderschat zichzelf

René Raaijmakers
Leestijd: 5 minuten

Onze regio stelt zich te bescheiden op als het gaat om het aan de man brengen van onze ontwikkelcapaciteit. ‘Wereldberoemde oem’s buiten deze regio worden helemaal enthousiast als ze horen dat ze hier ontwikkeling kunnen uitbesteden.’

Na een internationale carrière dompelde Wim Steenbergen zich de afgelopen vijf jaar onder in de regionale hightech. Hij verdiepte zich in het uitbesteden van ontwikkeling. Zijn bevindingen schreef hij op in het boek ‘Outsourcing development and life-cycle management’.

Steenbergen wortelt met zijn Eindhovense elektronicastudie in de techniek. Hij begon als systeemengineer bij AT&T in Hilversum, maar stak al vrij snel avonduren in een mba. Zo rolde hij binnen AT&T, Ericsson en Philips van marketing naar productmanagement en algemeen management. Altijd ging het om innovatie en productontwikkeling.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.