Online bedrijfsscan zorgt voor toekomstbestendige fabrieken

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Fabriek van de Toekomst (Fokus) heeft een bedrijfsscan gelanceerd die inzichten geeft in de ontwikkelingskansen van mkb’ers. De scan is speciaal ontwikkeld voor de maakindustrie en geeft ondernemers direct zicht op innovatiekansen. De scan is gratis en eenvoudig online in te vullen.

De technologische industrie in Nederland en België staat voor grote uitdagingen zoals het leveren van kwaliteit, meegaan met de nieuwe ontwikkelingen, kleine productiereeksen betaalbaar houden, snelheid kunnen garanderen, en duurzaam ondernemen. In samenwerking met Interreg maakt De Fabriek van de Toekomst van deze uitdagingen kansen. Kleine en middelgrote industrieën worden gestimuleerd om samen te innoveren in productietechnologie door kennis en faciliteiten te verbinden en proactief in te zetten. Op deze manier kunnen bij mkb’ers innovaties op maat worden ontwikkeld en geïmplementeerd, die hen vervolgens helpen om te transformeren naar een toekomstbestendige fabriek.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.