One of a Kind start Smart Vision Center

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

One of a Kind Technologies heeft een nieuwe bedrijf opgericht: Smart Vision Center. De start-up specialiseert zich in intelligente visiontechnologie, geautomatiseerde visuele metingen en inspecties middels geavanceerde optische systemen. Smart Vision Center legt zijn focus op bedrijven en machinebouwers die in toenemende mate behoefte hebben aan machinevisionsystemen die snel en gemakkelijk zijn te integreren en voorzien zijn van flexibele software met een groot scala aan functies.

ā€˜Na een periode van sterke groei en significante investeringen in professionalisering en in eigen r&d, is dit het geschikte moment om ook te kapitaliseren op de r&d en systemen van grote marktpartijenā€™, zegt ceo Alex Kind. Smart Vision Center sloot ook een samenwerkingsovereenkomst met Cognex om zijn productportfolio te gaan voeren als gecertificeerde partner voor de Benelux.

Smart Vision Center zal naast het leveren en integreren van producten ook zijn vision as a service (Vaas) gaan vermarkten. Hierbij hoeven klanten met een variƫrende, tijdelijke of onduidelijke vraag geen investering in een systeem te doen, maar betalen ze enkel voor de functionaliteit of capaciteit die benodigd is. Deze dienst kan worden uitgebreid met een volledige beheerde dienst, inclusief onderhoud.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.