Omrons CX-Supervisor breidt flink uit

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

CX-Supervisor V3, de nieuwste versie van Omrons software voor machinevisualisatie, integreert een nieuwe datalogviewer, een-klik-simulatiemogelijkheden, ondersteuning voor onderhoud op afstand en een uitgebreide grafische bibliotheek. Daarnaast zijn er vele kleine aanpassingen zoals ondersteuning voor JPeg- en Gif-afbeeldingen, een displaypalet van 16 miljoen kleuren en een .Net-webinterface die de integratie van externe applicaties met gegevens uit CX-Supervisor mogelijk maakt.

De nieuwe datalogviewer kan prestatiegegevens voor verschillende productieperiodes eenvoudig vergelijken. Daardoor zijn afwijkingen en trends in een oogopslag te identificeren en kan de werking van de machines eenvoudig worden afgesteld. Verticale en horizontale cursors ondersteunen samen met een nieuwe gegevenstabel de prestatieanalyse. Ook bevat de software flexibele rapportagemogelijkheden, waarmee gegevens rechtstreeks kunnen worden geprint of geëxporteerd als afbeelding of CSV-bestand.

Met de geïntegreerde simulatiefunctie kunnen gebruikers de werking van HMI- en PLC-applicaties zonder de bijbehorende hardware simuleren, wat het debuggen versnelt.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.