Omnidirectionele barcodelezer Sick ziet alles

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

In situaties waarin 1D-, gestapelde lineaire en 2D-codes snel en betrouwbaar in alle oriëntaties moeten worden gelezen, heeft Sick nu de Lector650. Deze op cameratechnologie gebaseerde barcodelezer heeft zo’n groot leesveld en zo veel interne rekenkracht dat het niet meer uitmaakt waar de code is geplaatst, hoe hoog het object is en hoe snel de transportband gaat.

Dankzij de intuïtieve configuratie kan iedereen de Lector650 zonder al te grote trainings- en installatie-inspanningen snel gebruiken, stelt Sick. Door de modulaire integratie van verschillende scanners kan de hele breedte van de transportbaan worden gecoverd. Dankzij het Sick Idpro-platform is de Lector650 op te nemen in industriële netwerken.

Behalve een plug & play-uitvoering met dynamische focus is de Lector650 er ook in Flex-uitvoering met mechanische focus. Door afzonderlijke lenzen en verlichting kan deze Lector650 voor verschillende toepassingen worden ingezet. Diafragma en brandpuntsafstand zijn instelbaar en ook zijn er verschillende verlichtingsopties mogelijk.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen