Océ wint High-Tech Systems Action Award

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Gisteren op Bits&Chips 2010 Embedded Systemen heeft Océ de High-Tech Systems Action Award in de wacht gesleept. De jury onder leiding van Fei-topman Rob Fastenau verkoos de inzending van het Venlose bedrijf boven de nominaties van OTB Solar en Tomtom. De prijs is een initiatief van het High-Tech Systems Platform en bedoeld om branchegenoten te erkennen voor een uitzonderlijke prestatie. Het gaat daarbij om zowel technische innovatie als om opmerkelijk marktsucces. Eerder ging de award naar Philips Healthcare (2007), Vanderlande (2008) en Thales (2009).

Océ kreeg de erkenning voor zijn Crystalpoint-technologie. Deze vinding combineert de goede materiaalkundige eigenschappen van toner met de voordelen van inkjet. De Colorwave 600 is het eerste product uit Venlo dat de nieuwe technologie gebruikt. Dit breedformaatkleurensysteem – door de tonerballetjes die erin zitten ook wel ’knikkerprinter‘ genoemd – bedient niet alleen het traditionele segment voor technische documentatie, maar ontsluit ook nieuwe, meer grafische domeinen voor Océ, waaronder die voor reclameposters in winkels.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.