NX brengt ontwikkeltijd bij AM-specialist terug van weken naar dagen

Leestijd: 5 minuten

Industrialisatie van additive manufacturing met geïntegreerd design, productie en kwaliteitsborging.

Lightway is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf gevestigd in het Duitse Niederzissen. Als een van de weinige bedrijven in Duitsland die in-house expertise biedt op het gebied van ontwerp, 3D-metaalprinten, CNC-bewerking en robotica, bevindt Lightway zich in een unieke positie om precisie-onderdelen aan zijn klanten te leveren.

‘3D-metaalprinten inspireert ons elke dag met zijn ongelooflijke ontwerpvrijheid en mogelijkheden voor gewichtsbesparing’, zegt Thomas Hilger, algemeen directeur en eigenaar van Lightway. ‘Klanten komen bij ons met problemen of vragen over additive manufacturing. Lightway helpt bij het hele proces, van het eerste idee tot het uiteindelijke geoptimaliseerde ontwerp voor additive manufacturing, evenals de uiteindelijke bewerking en afwerking. We adviseren elke klant individueel over elk project en bieden de volledige procesketen van additive manufacturing op één plek.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.