NTS werkt aan verdubbeling in Singapore, 150 mensen erbij

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

De komende jaren verdubbelt NTS zijn faciliteiten in Singapore. De Eindhovense first-tier toeleverancier bouwt daar aan een productieomgeving voor zeer nauwkeurige frames, complexe sheet metal-frames en mechatronica-assemblage.

Op den duur verhuist alles van de huidige twee locaties naar de nieuwe vestiging die tweemaal meer vloeroppervlak heeft. ‘Ons nieuwe gebouw zal een significant hogere output toelaten en een meer professionele hightech uitstraling hebben’, zegt Rogier Niessen, directeur van de Singaporese NTS-divisie.

De plannen sluiten aan bij de verwachting dat de equipmentbouw voor de wereldwijde halfgeleiderindustrie de komende jaren zal verdubbelen. Directeur Tjarko Bouman ziet groei over de hele linie voor de belangrijkste NTS-activiteiten semicon en analytisch. Deze twee beslaan samen zo’n 90 procent van de business. In Singapore bedient de Nederlandse supplier onder meer KLA, Applied Materials en ASM International.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.