NTS verhuist mechatronica van Deurne naar Eindhoven

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

NTS-Group sluit de vestiging van NTS Mechatronica in Deurne. Alle tachtig medewerkers gaan over naar de locatie van NTS Mechatronics in Eindhoven. Er vallen geen ontslagen.

NTS ontstond drie jaar geleden uit Nebato (Eindhoven) en Te Strake (Deurne). De activiteiten die nu overgaan naar Eindhoven zijn mechatronica-assemblage, engineering, inkoop en logistiek voor de machinebouwmarkt. De verspanende fabriek NTS Mams, waar honderd mensen werken, blijft in Deurne.

Zowel in Deurne als Eindhoven zat NTS met het oog op toekomstige groei ruim in zijn jasje. ’We zijn veel meer aan de voorkant gaan werken‘, zegt Marc Hendrikse, CEO van de NTS-Group. Daarmee doelt de NTS-directeur op de grotere nadruk op engineering, vooral in mechatronica. Voor ingebedde software werkt NTS samen met partners als Sioux. ’De groei zit met name in mechatronica en systeemintegratie. Bij meer nadruk op het ontwerpproces zijn twee locaties niet handig‘, aldus Hendrikse.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.