NTS start samenwerking met Amerikaans Cortec

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Hightech-oem’s die zijn gebaseerd in de Bay Area in de VS vragen steeds meer om een gecombineerde oplossing van prototypeproductie in de buurt van hun Amerikaanse ontwikkelcentra met een naadloze overgang naar serieproductie in de buurt van hun vestiging in Singapore. Om die reden is NTS een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Cortec Precision. Gezamenlijk kunnen ze die oem’s van dienst zijn.

In de samenwerking ondersteunt Cortec NTS bij de bouw van proto’s en de eerste kleine series van NTS’ Amerikaanse klanten om het design te valideren. Cortec maakt hierbij gebruik van zijn faciliteiten in San Jose en Austin. Als het ontwerp is gestabiliseerd, helpt Cortec om de serieproductie op te zetten bij NTS’ Aziatische fabrieken. Omgekeerd zal NTS ondersteuning bieden bij de serieproductie voor Cortecs Amerikaanse klanten in Azië.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.