Nobleo start derde werkmaatschappij: Manufacturing

Alexander Pil
31 augustus 2012

Per 1 augustus heeft het consultancy- en ingenieursbureau Nobleo zijn derde werkmaatschappij opgericht: Nobleo Manufacturing. Naast de bestaande takken Technology en Bouw & Infra breidt het bedrijf zijn dienstverlening uit richting hoogwaardige productieprojecten. Jos Versleijen gaat de kar trekken.

Nobleo Manufacturing legt zich toe op procesverbetering en productieoplossingen. Het voorziet in consultancy, projectmanagement en engineering. De medewerkers zijn onder meer distributieketenspecialisten, projectleiders, operations managers, kwaliteitsmanagers, productie-experts en procesengineers. De jongste Nobleo-tak wil een breed spectrum aan markten bedienen: automotive, chemie en materialen, halfgeleiders, levenswetenschappen, medisch, olie en gas, en printing.

Alle businessunits van Nobleo leggen de nadruk op de talenten van hun medewerkers. ’De naam komt van noblesse oblige, adel verplicht‘, vertelde Technology-directeur Gerrit Dijkhoff onlangs in Mechatronica&Machinebouw. ’We hebben dat verbasterd tot ’talent verplicht‘. Mechatronicaspecialisten zijn het aan zichzelf verplicht om het maximale uit zichzelf te halen. Wij ondersteunen ze daarbij. Het is een kwestie van prioriteiten stellen: wil je op korte termijn veel geld verdienen? Of wil je op langere termijn een goed bedrijf neerzetten? Wij kiezen voor het laatste. Door in je mensen te investeren, geef je ze vertrouwen. Dat vinden we belangrijk.‘