Nobleo en Thissen bundelen krachten

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Per 1 januari hebben het consultancy- en engineeringsbedrijf Nobleo Manufacturing en Thissen Management Consultancy (TMC) de handen ineen geslagen. De klanten van beide bedrijven zullen vanaf deze datum onder de naam Nobleo Manufacturing worden bediend. Door de krachten te bundelen verwachten de twee partijen hun opdrachtgevers beter te kunnen ondersteunen in de volgende fases van hun ontwikkeling: value chain focus, het creëren van excellente flow binnen industrialisatievraagstukken, procesoptimalisatie, logistiek management, quality engineering en operationsmanagement. Peter Thissen zal de functie van technisch directeur gaan innemen, Jos Versleijen blijft de rol van algemeen en commercieel directeur vervullen.

Jos Versleijen over TMC: ‘Peter Thissen heeft met bedrijf de afgelopen decennia vele bedrijven, in diverse branches, ondersteund bij het ontwerpen en optimaliseren van hun value chain. Zo heeft hij de laatste jaren als conceptleader voor Volvo Cars de transformatie naar Perfect Sequence ondersteund. Volvo Gent heeft met dit programma de Supply Chain Award 2016 toegekend gekregen. Ook is hij werkzaam bij VDL Nedcar en Inalfa Roof Systems.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.