Nobleo breidt uit

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Eindhovense hightechspecialist Nobleo Technology heeft het bedrijf uitgebreid met een nieuwe divisie. Sinds 1 april is Rob Hendrikx benoemd tot directeur om Nobleo Projects op de kaart te zetten en uit te bouwen tot een zelfstandige, toonaangevende organisatie voor mechatronische r&d-projecten en prototyperealisatie.

Nobleo Technology is in 2011 opgericht als consultancybedrijf. Het heeft inmiddels zestig hightechspecialisten en systeemdenkers aan boord. ‘We opereren vaak in het hart van het ontwikkelproces bij de klant en zien daar ook behoeftes die verder gaan dan consultancy alleen’, zegt Frank Sperling, technisch directeur van Nobleo Technology. ‘Door ons bedrijf nu uit te breiden met r&d-projecten en prototypebouw kunnen we de klant nog beter bedienen. We weten dat we goed zijn in ontwerp en systeemarchitectuur, daar zitten onze talenten. Dan moet je ook een resultaatverplichting durven aangaan. Nobleo is daar nu klaar voor.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.