Nieuwe lijn servospindelmotoren van Stöber

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mijnsbergen en ATB Automation introduceren de servospindelmotoren EZS en EZM van Stöber in de Benelux. Het compacte ontwerp is gebaseerd op de technologie van de vorig jaar geïntroduceerde EZ- en EZF- servomotoren van Stöber. Volgens de distributeurs bieden de EZS- en EZM-motoren een balans tussen een krachtig koppel, een hoge dynamiek en precisie. Beide spindelservomotoren zijn verkrijgbaar in twee bouwgroottes en drie lengtes.

De EZS-servospindelmotoren zijn ontworpen voor directe aandrijving van roterende kogelomloopspindels. De motoras is uitgevoerd als blinde holle as, waarbij de spindel op de motor wordt gemonteerd met een klemmenset. Afhankelijk van de bouwgrootte kunnen spindels met een diameter van 25, 32 en 40 mm worden toegepast.

De EZM‘s zijn ontwikkeld voor aandrijving van spindelmoeren. Bij de holle-asuitvoering kunnen de spindelmoeren met kogelomloopspindels van fabrikant naar keuze worden gemonteerd volgens Din69051-5.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen