NI-hardware brengt prototype snel in praktijk

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

National Instruments kondigt een nieuwe serie prototypinghardware aan waarmee ingenieurs en wetenschappers industriële en embedded projecten sneller kunnen prototypen, de time-to-market verkorten en de ontwikkelingskosten verlagen. De vijf nieuwe Compactrio-chassis beschikken over een Xilinx Virtex-5-FPGA. Bovendien heeft de nieuwe Compactrio-9022-controller een 533 MHz industriële realtime Freescale-processor voor een snellere verwerking bij tijdkritische besturingsapplicaties. Samen met Labview is deze hardwareserie geschikt voor ingenieurs en startende bedrijven die industriële en embedded projecten prototypen op gebieden als duurzame energie, ontwerp van medische instrumenten en robotica.

Door het robuuste karakter en de beperkte grootte van de Compactrio-modules kunnen ontwerpers hun prototypes direct inzetten in moeilijke omstandigheden en machines. Omdat hardware en software direct inzetbaar zijn, kan het complete design uit de prototypingfase opnieuw worden gebruikt, wat de time-to-market aanzienlijk verkort.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen