NI brengt compact visionsysteem uit

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Onlangs heeft National Instruments de NI CVS-1457RT aangekondigd, een robuust en compact visionapparaat voorzien van een 1,66 GHz Intel Atom-processor en twee onafhankelijke Gigabit Ethernet Vision-poorten met Power over Ethernet-technologie. Deze poorten ondersteunen een deterministische bediening van de camera via de Ethernet-verbinding, waardoor gebruikers de camera kunnen inschakelen, triggers kunnen verzenden en beelden kunnen ontvangen via een enkele Ethernet-kabel.

De inputs en outputs zijn op de NI CVS-1457RT gekoppeld aan programmeerbare logica. Deze FPGA is te configureren via de Vision Rio-Api waardoor beelden nauwkeurig te synchroniseren zijn met andere delen van het systeem, zoals encoders, ejectors en nabijheidssensors. De NI CVS-1457RT is te programmeren met Labview of NI Vision Builder voor Automatische Inspectie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen