Nevat zoekt kansrijke innovaties voor kennismarkt T&U-event

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Nevat zoekt kennisinstituten, universiteiten, hogescholen, start-ups en R&D-afdelingen die op 13 oktober hun innovatie op het kennisplein van de T&U Manifestatie willen demonstreren. Het kennisplein is een uitbreiding van het T&U-congres. De branchevereniging voor toeleveranciers organiseert het evenement dit jaar voor de tiende keer.

Nevat zoekt kansrijke innovaties op de deelgebieden medische apparatuur, nieuwe energie, voedsel en voedselverwerking, mobiliteit, veiligheid, halfgeleiders en 3D-printtechnieken. Op de marktplaats krijgen researchlabs, start-ups, kennisinstellingen en researchcentra de kans om demo‘s neer te zetten. Het gaat om demonstraties van projecten die voorbij de ontwerpfase zijn. Nevat wil deze kennis in contact brengen met investeerders, producenten en toeleveranciers om de technologische innovatie snel naar de markt te brengen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.