Neugart introduceert nieuwe generatie nauwkeurige planeetvertragingen

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Neugart, producent van planeetvertragingen, komt met zijn nieuwe PLN-serie. Deze generatie biedt volgens de producent een optimale verhouding tussen precisie, innovatie en kracht met een goede prijs-prestatieverhouding in high-end toepassingen.

Neugart zegt dat de koppel van de PLN-serie tot 15 procent is verbeterd door het optimaliseren van de vertanding. Verder is het geluidsniveau verlaagd tot onder 58 dB door verbetering van de productie en montage. Motormontage is eenvoudig, de hele serie is uitgevoerd met PCS-2. Vele opties aan zowel de ingaande als uitgaande kant zijn leverbaar. De PLN-serie is geschikt voor aanbouw aan vrijwel elk fabrikaat en type motor.

Er zijn vijf bouwgroottes leverbaar, van 70 tot 190 mm. De PLN-serie heeft een nominaal koppel tot 1800 Nm. De omkeerspeling is standaard kleiner dan 3 boogminuten en is op verzoek te reduceren tot minder dan 1 boogminuut. Maximale axiale- en radiale belastingen bedragen 21.000 N.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen