Nederlandse en Duitse start-upnetwerken slaan handen ineen

Alexander Pil
7 maart 2017

De Nederlandse en Duitse netwerken voor hightech start-up slaan op de Hannover Messe de handen ineen en creëren er een podium voor internationale technostarters. Het event ‘Meet the Industry Giants’ biedt innovatieve start-ups mogelijkheden om in contact te komen met toonaangevende bedrijven uit de internationale industrie.

De Hannover Messe (24 – 28 april) staat meer dan ooit in het teken van de contacten tussen start-ups, bedrijven en onderzoeksinstellingen. ‘Meet the Industry Giants is een logisch vervolg op de al eerder ingezette samenwerking tussen de Hannover Messe en het Nederlandse hightech start-upnetwerk’, aldus Hans Meeske van Holland Innovative, een van de initiatiefnemers. ‘De op de Hannover Messe aanwezige mix van start-ups, scale-ups en corporates is de ultieme cocktail voor innovatie. Meet the Industry Giants creëert in het hart van het grootste internationale event voor de maakindustrie een nieuw platform voor verbinding en internationale samenwerking. Het wordt hét podium waar de nieuwste disruptieve innovaties worden gepresenteerd.’

Het event vindt plaats op 24 en 25 april. In vier categorieën strijden de start-ups om pilotcontracten bij de aanwezige corporates en een plek in het internationale Hightechxl-acceleratorprogramma. Startupdelta, High Tech Campus Eindhoven, Brainport Development, Provincie Noord-Brabant, Hannover Messe en andere betrokkenen in het Nederlands/Duitse start-upecosysteem hebben hun steun daarbij al toegezegd.