Nederland partnerland Hannover Messe 2014

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Nederland wordt in 2014 partnerland van de Hannover Messe, een van de belangrijkste industriële vakbeurzen ter wereld. ’We hebben de afgelopen twee jaar in Duitsland laten zien hoe de Nederlandse hightechindustrie een bijdrage kan leveren aan het oplossen van de wereldwijde uitdagingen‘, aldus Amandus Lundqvist, voorzitter van Holland High Tech. ’Duitsland is een van onze vijf doellanden en een belangrijk afzetgebied voor onze bedrijven. Dankzij deze verbintenis kunnen we in 2014 nog beter voor het voetlicht brengen dat je voor hightechoplossingen in Nederland moet zijn.‘

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen in de topsector HTSM onderscheiden zich, volgens Holland High Tech, door hun technologische excellentie en behoren in hun marktsegmenten tot de wereldtop. De groeiambitie is het verdubbelen van de export van 32 miljard euro in 2009 tot 77 miljard euro in 2020. Het Holland High Tech House presenteert zich daarom op de Hannover Messe in Hal 2 Research & Technology. Een duidelijk platform om de gehele Nederlandse hightechsector – met vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen – te presenteren en daarmee Nederland als een belangrijk hightechland, vindt Holland High Tech.

De Hannover Messe is een van de belangrijkste industriële beurs ter wereld. De beurs bestaat uit 6550 exposanten uit 62 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe zo‘n 220 duizend bezoekers uit 93 landen. In 2014 vindt de Hannover Messe plaats van 7 tot en met 11 april.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.