Mybusinessmedia maakt doorstart

Jessica Vermeer
Leestijd: 1 minuut

Nadat vakbladuitgever Mybusinessmedia vorige week faillissement aanvroeg, heeft het management overeenstemming bereikt met de curator over een doorstart. Een aantal aandeelhouders van Berk Partners III, dat nu rechtstreeks investeert, ondersteunt het plan. Het overgrote deel van de medewerkers zal zijn of haar baan behouden.

Mybusinessmedia bestaat ruim twaalf jaar en heeft zich de laatste jaren vooral toegelegd op de maakindustrie door zijn overige titels te verkopen. Met de overgebleven titels, waaronder Aandrijven & Besturen, Constructeur, Vraag & Aanbod en Engineersonline, denkt het een sterke basis te hebben om de komende jaren op door te bouwen.

De afgelopen jaren is de schuld van het bedrijf sterk gereduceerd, maar onvoldoende om in dezelfde vorm door te gaan. Uit de doorstart moet een onderneming met een gezonde financiële structuur komen. Het team onder leiding van Joachim Driessen zal de komende tijd actief op zoek gaan naar partners om verder te kunnen groeien.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen