Murrelektronik en Yacoub gaan nauw samenwerken

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Automatiseringsspecialist Murrelektronik en technisch dienstverlener Yacoub Automation zijn een overeenkomst aangegaan om nauwer te gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is het verhogen van de innovatie en concurrerende kracht van beide ondernemingen, waardoor sneller nieuwe, hoogwaardige producten kunnen worden ontwikkeld.

Het gemeenschappelijk gebruik van mogelijkheden op het gebied van onderzoek en voorontwikkeling zal de competentie van Murrelektronik binnen Smart Industry beduidend verhogen, verwacht het bedrijf. De time-to-market van producten zal korter worden door de grotere capaciteit in de ontwikkeling. Klanten die de implementatie van oplossingen op basis van Smart Automation volgen, kunnen dus eerder terugvallen op producten die installatieconcepten verbeteren en optimaliseren. Het combineren van de kerncompetenties biedt ook kansen om nieuwe markten te ontwikkelen, verwachten de twee partners. ‘Onze nauwe samenwerking met Yacoub, gevestigd in de directe omgeving van de Fraunhofer-campus in Berlijn, zullen onze r&d-activiteiten in Duitsland versterken’, zegt Murrelektronik-ceo Markus Schyboll.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.