Muon rondt overname Louwershanique af

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Muon, aanbieder van missiekritische microprecisieoplossingen, heeft de overname afgerond van Louwershanique, producent van extreem nauwkeurige componenten van technisch glas- en keramiek. Met de acquisitie verwacht het bedrijf uit Eerbeek zijn omzet in 2021 te verhogen tot ruim boven de 110 miljoen euro.

‘Strategisch gezien past Louwershanique uitstekend bij Muon’, zegt Muon-directeur Joost Smits. ‘Met hun aanbod in de halfgeleider- en medische sector zijn ze actief op dezelfde eindmarkten en ook hun co-developmentbenadering komt overeen met de manier van werken bij Muon. Louwershanique beschikt over unieke kennis en vaardigheden om met extreem hoge nauwkeurigheid technisch glas en keramiek te bewerken. Daarmee kunnen we het gamma van oplossingen dat wij onze klanten bieden aanzienlijk uitbreiden. Tegelijkertijd biedt de kracht en schaalgrootte van Muon Louwershanique continuïteit en ondersteuning bij het verwezenlijken van hun ambities.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen