Mulder-Hardenberg koopt displayactiviteiten IDT

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Mulder-Hardenberg Group (M-H Group) neemt de displayactiviteiten van Information Display Technology (IDT) over. Het Echtse familiebedrijf wil met deze stap zijn positie in de zakelijke en industriële monitormarkt versterken. Volgens de distributeur van elektronische en elektrotechnische producten sluiten de activiteiten van IDT uit Maasbracht naadloos aan bij die van M-H Group.

‘De markt van industriële en bijzondere zakelijke monitoren vraagt bij uitstek om de mogelijkheid toegevoegde waarde te leveren in zowel de creatie van de optimale oplossing als ook in de levering en service. M-H Group is als internationale value added distributor een kennisonderneming waardoor de match tussen IDT en M-H Group evident is. Klanten van beide ondernemingen zullen hiervan profiteren’, volgens directeur Jan Buis van M-H Group.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen