Motovario lanceert wormwielreductoren met holle as in rvs

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

In samenwerking met Mak Aandrijvingen heeft Motovario binnen de NMRV-reeks en de SW-reeks wormwielreductoren met rvs holle as ontwikkeld. De NMRX is speciaal ontwikkeld voor agressieve omgevingen en de SWX is speciaal ontwikkeld voor schone omgevingen, zoals de voedsel- en de farmaceutische industrie. De gebruikte materialen voor zowel motor als vertragingsbak, de oppervlaktebehandeling en afwerking van de componenten vergroten de weerstand en betrouwbaarheid. Rvs assen zijn optioneel voorzien van viton afdichtingen met rvs veren, uitgaande aslagers met 2RS-afscherming, Monoblock-behuizing voor de NMRX met koelribben en mogelijkheid voor ontluchting, smeermiddel H1/UH1 geschikt voor hoge en lage temperaturen, optioneel voedselveilige olie en beschermkap voor uitgaande holle as. De SWX-uitvoering heeft een gladde behuizing om ophoping van vuil te voorkomen, belangrijk in de voedsel- en de farmaceutische industrie.

De NMRX- en SWX-wormwielreductoren met rvs holle as zijn uit voorraad leverbaar in de range van 18 tot 660 Nm. Verkrijgbare vertragingen zijn 5:1 tot 100:1.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen