Moederbord Portwell met embedded quadcore

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Portwell lanceert een nieuw moederbord met embedded Intel-processor. De Ruby-9720 heeft de vormfactor Micro-ATX en bevat een 45 nm Intel Q9400-processor met vier rekenkernen en een Intel Q45 Express-chipset.

Het bord is specifiek ontworpen voor toepassingen met uitgebreide interfaces en I/O-poorten voor Com- en USB-apparaten. Twee schermaansluitingen zijn te realiseren via DVI-, LVDS- en VGA-connectoren. Een derde scherm is te koppelen via een ADD2- of een PCI-Express x4-gebaseerde grafische uitbreidingskaart. Portwell heeft diverse toepassingen ingebouwd voor de versleuteling van gegevens, zoals Intel Active Management Technology 5.0 en de Intel Trusted Platform Module 1.2.

De Intel Q45 Express-chipset biedt embedded systemen de ingebouwde Intel Graphics Media Accelerator 4500. Samen met de multiprocessing van de quadcore processor komt dit de prestaties en de grafische vereisten van meerdere industriële toepassingen ten goede. JMS Industrial levert Portwell in de Benelux.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.