Mixed-signaloscilloscopen Hameg hebben 500 MHz bandbreedte

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De HMO3000-serie van Hameg Instruments bevat zes mixed-signaloscilloscopen met bandbreedtes van 300, 400 en 500 MHz en met twee of vier kanalen. De standaard MSO-functionaliteit biedt de mogelijkheid tot het analyseren van de analoge kanalen plus maximaal zestien digitale kanalen. Naast de verhoogde bandbreedte is een belangrijk verschil met de vorige HMO-serie de verdubbeling van het acquisitiegeheugen naar maximaal 8 MB, wat nu ook zowel handmatig als automatisch instelbaar is. De oscilloscopen kunnen worden voorzien van opties voor het meten, decoderen en analyseren van seriële bussen als I2C, SPI, Uart/RS232 en Can/Lin.

Hameg biedt de mogelijkheid om later de bandbreedte te upgraden, van 300 naar 500 MHz of van 400 naar 500 MHz. Hiermee is een investering in de HMO3000 waardevast en kan het apparaat meegroeien met een toenemend frequentiebereik van de toepassingen, aldus distributeur Rohde & Schwarz.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen