Miguel Delcour benoemd tot Kivi-directeur

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Miguel Delcour is per 12 oktober benoemd tot directeur van het Kivi-bureau en zal per direct de taken van interim-directeur Bart Struwe overnemen.

Het bureau van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs ondersteunt het hoofdbestuur en de vijftig gespecialiseerde afdelingen van de beroepsvereniging van ingenieurs. De vereniging werd opgericht in 1847 en heeft tegenwoordig 18 duizend leden in vrijwel iedere denkbare technische specialisatie. Kivi zet zich in voor het ondersteunen van ingenieurs in hun beroepsuitoefening en draagt het belang uit van ingenieurs en techniek voor de samenleving.

De nieuwe directeur Miguel Delcour is geboren in 1975 en opgegroeid in Hilversum. Hij studeerde Technische Bedrijfskundige/Grafisch Management aan de hogeschool in Tilburg en Bedrijfswetenschappen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn voornaamste interessesfeer ligt in de combinatie van een management, complexe politieke- en bestuurlijke structuren, techniek en commercie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.