Met tijdmanagementvaardigheden doe je meer met minder stress

Collin Arocho
Leestijd: 5 minuten

Afleiding en verstoringen zijn de vijand van efficiëntie. Om focus op je dagelijkse taken te houden en op schema te blijven, heb je tijdmanagementvaardigheden nodig. Op zoek naar tools en tips om efficiënter te werken? Met de training ‘’ van High Tech Institute zit je goed.

Ondanks de economische vertraging als gevolg van de Covid-19-pandemie merken veel bedrijven dat de productiviteit is toegenomen, omdat we de manier waarop we werken volledig hebben veranderd. Waar thuiswerken voor sommigen misschien geen reistijd en een meer ontspannen start betekent, zitten anderen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds achter de computer. Combineer dat met de onophoudelijke stroom van onderbrekingen, variërend van appjes, mails en telefoontjes tot huisdieren, huisgenoten en pakketbezorging – soms voelt het alsof er gewoon niet genoeg uren in een dag zitten om alles gedaan te krijgen.

Het goede nieuws is dat je niet overal gelijk op hoeft te reageren. Een beetje prioriteiten stellen en goed tijdmanagement kunnen een wereld van verschil maken. Maar net als met al je technische vaardigheden moet je ook die soft skill ontwikkelen. Dat kan met de training ‘’ van High Tech Institute, die is bedoeld om ingenieurs en innovators handvatten te bieden om stress te verlichten en de efficiëntie op hun werkplek te verbeteren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.