Meilink neemt belang in IPS Technology

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Meilink, specialist in het verpakken en transporteren van industriële kapitaalgoederen, heeft een belang genomen in IPS Technology uit Eindhoven. De deelname vloeit voort uit de reeds bestaande samenwerking tussen beide bedrijven. Deze samenwerking was de afgelopen jaren al steeds intensiever geworden en er werden diverse trajecten richting klanten gezamenlijk doorlopen. IPS ontwerpt geavanceerde verpakkingen voor onder meer ASML, Fei, Mapper, NTS, Océ, Philips en VDL.

Door de deelname kunnen klanten van Meilink voortaan profiteren van de specialistische kennis van IPS in het marktsegment van de hightechindustrie. Hierdoor ontstaan voor klanten slimmere en efficiëntere integrale logistieke oplossingen, claimen de twee partijen. Tegelijkertijd kan IPS het producten- en dienstenscala van de Meilink-bedrijven benutten. Zo heeft IPS via Deufol, de Duitse joint venture van Meilink, toegang tot het wereldwijde gezamenlijke netwerk en geavanceerde softwaretoepassingen.

‘We kunnen nu onze ambitie versneld waarmaken om met IPS in Nederland marktleider te worden’, aldus IPS-eigenaar Peter Geerts. ‘Bovendien kunnen we onze diensten nu ook wereldwijd aanbieden aan de hele hightechketen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen